respectEn nära vän till mig tror inte på evig kärlek, en sorglig inställning tycker jag. Själv är jag övertygad om det motsatta. Det finns livslånga passioner – som mat & vin till exempel. Det är ta mig tusan något magiskt över detta livgivande och njutningsfulla!

Ibland får jag för mig att människor som har detta i blodet har förmåga att känna en passion som många andra saknar – dessa njutningsmänniskor! Jag kan tillexempel se många paralleller mellan vin och oss människor. Det finns trista människor och trista viner men det finns även magiska viner och magiska människor som får oss att tappa andan. Bara tanken över detta kan få mig att bli lyrisk!

petrus

Då kan man inte annat än att tro på evig kärleken till vinet & mellan människor. Passionen & glöden!

Vin har så många sidor och du väljer själv vad du vill dricka, precis som du väljer en partner. Aggressivt och uppkäftigt, flörtigt, trist eller utmanande komplext. Vi åldras och mognar precis som smaken och vinet. Vi mjuknar och ser nya nyanser…

vvv

Denna korta tid som kallas liv bör fyllas av ljuvliga viner och passionerad kärlek så välj dina drycker och din kärlek med omsorg!

Det bästa jag vet är att bli överraskad av det oväntade och ofta letar och söker vi, snubblar och faller – ibland helt platt och ibland i armarna på något helt fantastiskt. Hemligheten ligger i att aldrig förlora sin nyfikenhet, sitt driv och passionen för att utveckla oss, hitta ögonblick som tar andan ur oss. För så är det – livet är fantastiskt!

Ett vin som jag fortfarande kan komma på mig att längta efter är detta – Fixin 2010 Lite som en kyss som väcker begäret efter mer… Ljuvligt!

 

Skål för passionen vänner!
/Johanna-Magdalena

 

Don´t lose the moon while counting the stars”