horses-white-daniel

Jisses, vad jag älskar män med humor!

Sociala medier har på sista tiden skojat, rasat & delat skämtbilder på hästlasagne sedan det framkom att Findus stoppat ner en & annan kuse bland lasagneplattorna.

djurbild_07Nu i vår den 24-25 maj går elitloppet av stapeln där travmänniskor, nyrika och bara spelsugna samlas. Samtidigt lanserar krögaren Daniel Crespi sin hästmeny på sin fine dining krog under samma datum!

Hysteriskt roligt om du frågar mig, den totala sågningen på hela hästdebatten & ett riktigt horn i sidan på etablissemanget.

Mer intressant än vad denna kreativa hästmeny kommer innehålla är att toppskiktet av Sveriges finkrogar börjat sluta ta sig själva på så stort allvar!

2003_Chateau_Cheval_BlancDet här är precis vad jag har efterfrågat, en avskaffning av krogsnobberiet!

Låt oss lägga ett flatgarv, spetsa en bit hästlasagne på våra gafflar och skölja ner det med vårt bästa vin, knäppa upp kavajen & slappna av gott folk! Det ska vara kul att gå på krogen!

Jag är säker på att krogkulturen håller på att förändras om än väldigt sakta, fram tills dess är det modiga män som Daniel Crespi som får stå som förebilder i min framtidsvision över hur gastronomisverige borde vara – tillgänglig för alla!

Om du nu blir sugen på Daniels hästmeny så rekommenderar han självklart Cheval-Blanc i glaset! Vad annars?

In & boka bord hos Daniel Crespi pronto!

Mycket nöje! /Johanna-Magdalena